Referenties

Hieronder vind u een klein overzicht van sites en klanten die bij ons worden gehost.

Apple Tips!Apple Tips is DE site voor Apple gebruikers.
Met ruim 45.000 bezoekers per dag geen kleine website.
Een aanrader voor elke Apple gebruiker.
www.appletips.nl
iDilly-Logo

Bij iDilly Media kunt u terecht voor uw volledige online aanwezigheid, zij maken niet alleen websites maar verzorgen voor u een totaalconcept waar uw website één onderdeel van is. Zij begeleiden u, indien gewenst, ook op het gebied van e-mail marketing, social media, online marketing, … kortom alles wat met het internet te maken heeft.www.idilly.nl


Langs de snelweg is een verzamel site van hotels, restaurants & tankstations. Deze site heeft enkele duizenden hits per dag!
www.langsdesnelweg.eu
Benbellen.nl is in een bedrijf dat hulp aan huis verleend in Drenthe. Ze rijden voor diverse bedrijven maar ook kunnen ze worden opgeroepen door particulieren.
www.benbellen.nl

CONOD is een schoolvereniging met 11 basisscholen in Drenthe. Kijk voor meer informatie op de site van CONOD
www.conod.nl
VVD Afdeling Twenterand heeft ervoor gekozen ook hun site bij ons onder te brengen, die zeker tijdens de verkiezingen enkele tien – duizenden bezoekers trekt!
www.vvd-twenterand.nl

Winter Systems heeft alle site van Winter Systems en die van al hun klanten gehost bij Ricksel Hosting
www.wintersystems.nl
ITS XtremeITS Xtreme maakt websites zoals de klant dat wil. Ook zijn ze reseller en uitvinder van webmixx een hoogwaardig cms systeem.
www.itsxtreme.com

 

Quotes

Angelique:

Er is een klantvriendelijke omgeving waar zelfs een onervaren klant zijn website zou kunnen beheren. Als er een vraag is, wordt deze in afzienbare tijd beantwoord.

Jon:

Geweldige service! Zelfs voor wat meer uitdagende verhuizingen en aanpassingen is men hier bereid. Snelle reactie en uitstekende prestaties van het serverpark van Rickselhosting

Zieger:

Snel antwoorden op alle vragen. Scherpe prijs.

Goedkoop en snel

Goedkope Webhosting met realtime domeinnaam registraties, daarvoor kunt u bij ons terecht! Wij garanderen u 99.9% server uptime. Er is een helpdesk ticket systeem voor klanten waar 24 uur per dag 7 dagen per week een ticket kan worden aangemaakt. Wij streven er naar deze binnen 3 uur te behandelen.

Groen

Ricksel Hosting is GROEN! Onze servers zijn 100% CO2 neutraal en onze servers draaien op 100% groene energie. Omdat we ons op deze manier inzetten voor het milieu zijn wij te vinden op de lijst met groene hosting providers. We doen er alles aan om zo milieubewust mogelijk te werk te gaan!

Op maat

Wij maken graag een passend hostingpakket voor u om op deze manier aan al uw wensen te voldoen! Ziet u door de bomen het bos niet meer? Neem dan contact met ons op en wij komen met een passend voorstel dat tegemoet komt aan uw wensen. Wij helpen u graag!

Snel online

Wij werken met een factuur systeem. Het pakket wordt binnen 3 uur opgeleverd. Na oplevering krijgt u een factuur per email. Deze kunt u eenvoudig via bank of IDeal voldoen. Op deze manier is uw website snel online en kunt u meteen aan de slag.