Speedtest

Wilt u weten hoe snel ons netwerk is?! Dat kan!
Test de snelheid door het downloaden van 10MB 50MB of 100MB.

Download 10Mb
Download 50Mb
Download 100Mb

Heeft u vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen

Quotes

Ramon Moorlag:

Ricksel hosting kwam op het juiste moment met de juiste aanbieding. Snel en inhoudelijk sterk zijn twee woorden die ik aan de service verbind. Met plezier kijk ik terug op een vruchtvolle samenwerking, waarbij meerwaarde van beide kanten niet wordt ontlopen.

Ineke Pals:

Ben zeer tevreden. Snelle service.Eventuele problemen worden goed en snel opgelost.

Michel Penninga:

Bijzonder goede service, persoonlijke aandacht, pro actieve after sales! Een verademing na onze vorige host. Bovendien is onze site nu veel sneller geworden, dankzij snellere servers met een betere uploadsnelheid. Wij zitten hier prima!

Goedkoop en snel

Goedkope Webhosting met realtime domeinnaam registraties, daarvoor kunt u bij ons terecht! Wij garanderen u 99.9% server uptime. Er is een helpdesk ticket systeem voor klanten waar 24 uur per dag 7 dagen per week een ticket kan worden aangemaakt. Wij streven er naar deze binnen 3 uur te behandelen.

Groen

Ricksel Hosting is GROEN! Onze servers zijn 100% CO2 neutraal en onze servers draaien op 100% groene energie. Omdat we ons op deze manier inzetten voor het milieu zijn wij te vinden op de lijst met groene hosting providers. We doen er alles aan om zo milieubewust mogelijk te werk te gaan!

Op maat

Wij maken graag een passend hostingpakket voor u om op deze manier aan al uw wensen te voldoen! Ziet u door de bomen het bos niet meer? Neem dan contact met ons op en wij komen met een passend voorstel dat tegemoet komt aan uw wensen. Wij helpen u graag!

Snel online

Wij werken met een factuur systeem. Het pakket wordt binnen 3 uur opgeleverd. Na oplevering krijgt u een factuur per email. Deze kunt u eenvoudig via bank of IDeal voldoen. Op deze manier is uw website snel online en kunt u meteen aan de slag.