Speedtest

Wilt u weten hoe snel ons netwerk is?! Dat kan!
Test de snelheid door het downloaden van 10MB 50MB of 100MB.

Download 10Mb
Download 50Mb
Download 100Mb

Heeft u vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen

Quotes

Thierry Smeekes – Technica Groep B.V.:

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Ricksel Hosting. Ook het directe contact met de eigenaar Eric is altijd goed. We hebben een zakelijk hosting pakket voor ons weblog wat erg goed bevalt. Zelf heb ik privé ook nog een webhosting pakket. Je krijgt bij Ricksel hosting net even dat extra beetje aandacht wat je nodig hebt. Ook de snelle response wanneer je een vraag stelt via Twitter is erg goed! Al met al een zeer tevreden beoordeling dus! Aanrader!

Zieger:

Snel antwoorden op alle vragen. Scherpe prijs.

Angelique:

Er is een klantvriendelijke omgeving waar zelfs een onervaren klant zijn website zou kunnen beheren. Als er een vraag is, wordt deze in afzienbare tijd beantwoord.

Goedkoop en snel

Goedkope Webhosting met realtime domeinnaam registraties, daarvoor kunt u bij ons terecht! Wij garanderen u 99.9% server uptime. Er is een helpdesk ticket systeem voor klanten waar 24 uur per dag 7 dagen per week een ticket kan worden aangemaakt. Wij streven er naar deze binnen 3 uur te behandelen.

Groen

Ricksel Hosting is GROEN! Onze servers zijn 100% CO2 neutraal en onze servers draaien op 100% groene energie. Omdat we ons op deze manier inzetten voor het milieu zijn wij te vinden op de lijst met groene hosting providers. We doen er alles aan om zo milieubewust mogelijk te werk te gaan!

Op maat

Wij maken graag een passend hostingpakket voor u om op deze manier aan al uw wensen te voldoen! Ziet u door de bomen het bos niet meer? Neem dan contact met ons op en wij komen met een passend voorstel dat tegemoet komt aan uw wensen. Wij helpen u graag!

Snel online

Wij werken met een factuur systeem. Het pakket wordt binnen 3 uur opgeleverd. Na oplevering krijgt u een factuur per email. Deze kunt u eenvoudig via bank of IDeal voldoen. Op deze manier is uw website snel online en kunt u meteen aan de slag.